Het beste ervan maken - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Bas van Gelderen - WaarBenJij.nu Het beste ervan maken - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Bas van Gelderen - WaarBenJij.nu

Het beste ervan maken

Door: Bas

Blijf op de hoogte en volg Bas

25 Februari 2008 | Vietnam, Hanoi

Na een voorspoedige vlucht van pakumbeet 10 uur vliegen, zijn we afgelopen vrijdagavond rond 18.00 plaatselijke tijd geland in het Vietnamese Ho Chi Minh. Vervolgens meteen de bus ingestapt die ons naar de badplaats Long Hai bracht, alwaar we een hotel voor 2 nachten reserveerd hadden. Tot dan toe ging het allemaal erg soepel.

Eenmaal gearriveerd liep het 1 en ander voor de eerste keer wat stroever.
Marije zag helaas een uitstekend teugeltje van mijn rugzak over het hoofd toen ze in al haar enthousiasme een foto wilde nemen van mij achter het mooie fonteintje voor het hotel. Gelukkig mankeerde zij niets (alhoewel...), maar de 20 vinyllen technorecords (waaronder Boomingmachine Richie Valentine's klassieker "I hate termites" waarvan de straatwaarde inmiddels op zo'n 1500 euro wordt geschat) die ze in een tas bij zich droeg troffen een minder rooskleurig lot: Een duik in het fonteintje...Dag platen en dag het via Alfred geregelde avondje draaien in The Last Emperor in Ho Chi Minh...

Ja, dan stel je je het begin van de vakantie toch eigenlijk wel effe anders voor...Maar goed, we houden de moed er natuurlijk in!

Groeten,
Bas.

• 27 Februari 2008 - 15:40

Ernest:

Haha, moest je toch niks van hebben , van dit soort sites?? Mafkees!