Een misstap rechtzetten!
Door: Bas van Gelderen
Blijf op de hoogte en volg Bas
21 Maart 2008 | Vietnam, Hanoi
Hallo!
Nou dat hele gedoe met die Wingdinges is toch niks voor mij hoor. Pfff wat een gezeik zeg. Elke dag word je om hal6 je nest uitgeschopt. Dan moet je met 1 stokje aan een tafeltje van welgeteld 21,5 centimeter hoog 512 rijstkorrels naar binnen zien te mikken, want dat is goed voor de concentratie...Na 5 dagen lukte me dat dan eindelijk binnen anderhalf uur...Vervolgens -om de verbruikte concentratie weer op peil te brengen- 2 uur lang meditereren, terwijl je ondersteboven aan een tak van een reuze Bonzai-boom hangt...Ben er elke dag wel 5 keer uitgeflikkerd en ben nu dus echt helemaal bont en blauw...
Nou 's middags vaste prik bij de dorpelingen thuis langs. Dat was nog wel aardig, maar ze hebben daar thuis dus allemaal een hond (die ze 's ochtends op de markt halen en vervolgens een dag laten rennen voordat ie met soepele spieren en dus mals vlees
's avonds in de pan beland). Dat beest springt alleen maar tegen je op de hele tijd, dus dat was ik ook snel zat.
Dus nee, de hele zaak begon al snel als een blok aan me been te werken. Je trekt je eigen elke dag tot diep in het rood en je denkt bij je eigen potdomme jongens waar doe je het allemaal nog voor? Je hebt verdikkeme een bloedmooie meid ergens diep in de jungle lopen, waar je bij wijze van spreke een moord voor zou doen en zij voor jou. Je laat je gek maken door je zogenaamde idealen, terwijl je echte ideaal momenteel moederziel alleen door de sloppenwijken van Pingpongbal-city loopt. En reken maar dat die meid bij tijd en wijle dat koppie van me behoorlijk op hol brengt hoor...En dat zou je allemaal maar laten lopen...Nee jongens, ik zeg tot hier en niet verder. Deze jongen gaat naar ze meissie toe!
Groeten,
Bas.
21 Maart 2008 - 10:18
Ferry:
Mooi, hee effe over dat weekendje, zullen we half Juni doen? Komt dat jullie ook goed uit Maarten/Sar? -
21 Maart 2008 - 10:19
Ja hoor, waarheen? -
21 Maart 2008 - 10:20
Ferry:
Maakt mij niet uit. Gewoon weer iets bij Eindhoven/Breda ofzo of een keertje Utrecht omgeving? -
21 Maart 2008 - 10:21
Maarten :
Utrecht lijkt mij leuker -
21 Maart 2008 - 10:21
Ernest:
Ja jij hebt niks te willen -
21 Maart 2008 - 10:22
Regel jij het weer Sar? Jij blijft ook aan de gang he? Klasse hoor -
21 Maart 2008 - 10:23
Ernest:
Jongens nou hoor ik toch wat...Wat is dat nou toch -
21 Maart 2008 - 10:23
Maarten:
Het geluid van een lange darm misschien Sar? -
21 Maart 2008 - 10:25
Bas:
Kom op Maarten, laat Ernest met rust. Hij doet al zoveel tijdens het weekendje. -
21 Maart 2008 - 10:25
Nog splifplanten gezien Bas -
21 Maart 2008 - 10:26
Ernest:
Hoe is het eigenlijk op jullie werk? -
29 Maart 2008 - 12:58
Bas:
Wellicht leuk als jullie hier een weekendje naar toe komen?
Hier is namelijk ook niks te doen! -
31 Maart 2008 - 19:57
Ernest:
Marije, aub niet meer onder Bas z'n naam iets plaatsen graag. -
20 April 2008 - 17:36
Hon De Skwit:
Brooooooooooooooer, leef je nog??
Tis wel errug stilletjes hier hoor...
enne jongens... over een weekendje weg.. zeg hoor es, bespreek dat lekker in jullie eigen tijd! Ben je nou gek geworden!